Navigation
Categories

Tjeck 2023 Draktsett Fotball Til Voksen

Tjeck Landslagsdrakt Tilpasses
Kjøp Din Tjeck Drakt Her, Tjeck Landslagsdrakt Tilpasses Med Eget Navn Og Nummer, Enten Det Er Hjemm..
Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)

=

Guardiola kan ha sett ironien i at Leicesters vinnermål ble scoret av Kelechi Iheanacho, Nigeria-spissen som City-sjefen i 2017 fastslo var overskudd til kravene fordi han ikke kunne se for seg at han skulle utfordre Sergio Aguero eller Gabriel Jesus om en førstelagsplass på Etihad. City la inn en tilbakekjøpsklausul på 50 millioner pund i avtalen på 25 millioner pund som tok Iheanacho til King Power Stadium, og med rekordscorer Aguero tillot Aguero permisjon på en gratis overgang til Barcelona i sommer og Jesus viste seg å være litt mer enn et reservealternativ de siste sesongene, er 24-åringen kanskje akkurat den typen forward som Guardiola trenger i troppen sin akkurat nå.

Da Leicester-manager Brendan Rodgers trengte å riste opp ting i andre omgang, henvendte han seg til Iheanacho som en erstatter han visste var i stand til å gjøre en forskjell, noe han gjorde ved først å vinne (Iheanacho tok en klønete feil fra City-forsvareren Nathan Ake). og så scoring, straffen i det 89. minutt som avgjorde denne gardinhevingen for sesongen 2021-22.

Tjeck VMdrakt tilbud billig til salgs til lag tilbud nettbutikk online butikk offisiell fotballshop

FotballShop Nosportsonline.com has Norway's largest selection of official supporter equipment in football. With us, you get everything together in one store.

City har fortsatt flere spillere på ferie etter internasjonale sommerturneringer, men ingen av dem er midtspisser. Ved å starte med en front tre av Ferran Torres og de rå tenåringene Cole Palmer og Sam Edozie, lot Guardiola ingen være i tvil om at han har et stort hull å fylle i angrepsalternativene sine foran sesongen.

City-sjefen bekreftet fredag sin interesse for å signere Kane, men han innrømmet også at en avtale ikke kan gjøres hvis Spurs nekter å delta i forhandlinger. Kilder har fortalt ESPN at Spurs-formann Daniel Levy ikke en gang vil komme til bordet med mindre City er villig til å betale 160 millioner pund for Englands kaptein, så det etterlater Guardiola med et problem fordi styrelederen hans, Khaldoon al Mubarak, mener at Kanes sanne verdi er mellom £100m og £120m.

Tjeck 2023 Draktsett Fotball Til Voksen

Tjeck 2023 Hjemmedrakt,Tjeck 2023 Bortedrakt,Tjeck 2023 Tredjedrakt, Tjeck 2023 Draktsett Fotball Til Voksen

Å skaffe seg den nyeste Tjeck 2023 Draktsett med nummer er enkelt takket være tilgjengeligheten på nosportsonline.com.

Frequently Asked Questions (FAQs)

1.Hvordan kan jeg vaske Schalkes 04 drakt min?

Vask den separat eller sammen med lignende farger, og bruk et mildt vaskemiddel. Unngå bruk av tørketrommel og sterke kjemikalier.

2. Er det mulig å få navn og nummer trykt på med navn min?

Ja, mange steder tilbyr muligheten til å få navn og nummer trykt på Schalkes 04 drakt din. Dette gir deg muligheten til å tilpasse drakten og gjøre den enda mer personlig.