Navigation
Product Code: NorgeM9QIE2er
Availability: 999
339.65 NOK

Available Options

Norge 2022 Keeper Bortedrakt Langermet

Write a review

Note: HTML is not translated!

=

Den tidligere midtbanespilleren blir sett på som en av de største spillerne i Citys historie da han vant alle de tre store innenlandske trofeene på Maine Road og var en del av laget for å løfte 1970 European Cup Winners' Cup.

Onsdagens kamp var Citys første siden han gikk bort, og de hyllet "King of the Kippax" ved å bruke retroskjorter basert på hans nr. 8-skjorte i klubben da de gikk ut til Old Trafford før avspark.

ny Tunisia 2022 Keeper Hjemmedrakt Langermet med trykk av spillere offisiell billig til salgs online butikk tilbud kjøp med trykk av spillere

Kan du sjekke nettsiden Nosportsonline.com og se om det er noen nye Tunisia 2022 Keeper Hjemmedrakt Langermet

Bell forble en gjenganger på Etihad Stadium i en ambassadørrolle på kampdager og sjarmerte supportere med historier om hans 13 år lange opphold i klubben etter at han ble med fra Bury i 1966.

Klubben oppkalte en tribune etter den engelske landskampen med 48 landskamper i 2004 etter at han scoret 152 mål på 492 kamper.

Tunisia 2022 Keeper Hjemmedrakt Langermet

Handle for de beste Tunisia 2022 Keeper Hjemmedrakt Langermet fra nosportsonline.com. Vi har samlet et utvalg av de beste fotballdrakter fra ledende nettbutikker, slik at du kan nyte toppkvalitets sportsklær til uslåelige priser.

Å skaffe seg den nyeste Tunisia 2022 Keeper Hjemmedrakt Langermet kjøp er enkelt takket være tilgjengeligheten på nosportsonline.com.

Frequently Asked Questions (FAQs)

1.Hvordan kan jeg vaske Schalkes 04 drakt min?

Vask den separat eller sammen med lignende farger, og bruk et mildt vaskemiddel. Unngå bruk av tørketrommel og sterke kjemikalier.

2. Er det mulig å få navn og nummer trykt på til lag min?

Ja, mange steder tilbyr muligheten til å få navn og nummer trykt på Schalkes 04 drakt din. Dette gir deg muligheten til å tilpasse drakten og gjøre den enda mer personlig.