Navigation
Product Code: Saudi2UBDNR
Availability: 999
322.65 NOK

Available Options

Saudi Arabia 2023/2004 Hjemme Landslagsdrakt Kortermet

Write a review

Note: HTML is not translated!

=

United så deres bud på 67 millioner pund på den 22 år gamle vingen avvist på fredag, med sjef Erik ten Hag som var ivrig etter å signere spilleren han hentet til Ajax i 2020.

Og etter at brasilianeren trente isolert senere samme dag, tyder det på at fremtiden hans kan ligge et annet sted, noe Antony har nektet å utelukke.

Saudi Arabia 2023/2004 Hjemme Landslagsdrakt Kortermet med trykk av spillere med nummer online butikk billig til salgs tilbud offisiell når blir den lagt ut fra.salg

ingen fast tid

Antony fortsatte med å berømme sin tidligere trener og hevdet at 52-åringen har legitimasjonen til å "snu strømmen" på Old Trafford.

Mens troppen til Alfred Schreuder forberedte seg sammen til Ajax sin kamp mot Sparta Rotterdam på søndag, jobbet Antony i stedet i treningsstudioet uten lagkameratene.

Saudi Arabia 2023/2004 Hjemme Landslagsdrakt Kortermet med trykk

Du kan kjøpe en Saudi Arabia 2023/2004 Hjemme Landslagsdrakt Kortermet med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

Saudi Arabia 2023/2004 Hjemme Landslagsdrakt Kortermet

Saudi Arabia 2023/2004 Hjemme Landslagsdrakt Kortermet, Saudi Arabia Hjemmedrakt Nahuel Molina,Gonzalo Montiel,Cristian Romero,German Pezzella,Nicolas Otamendi,Lisandro Martinez,Marcos Acuna,Nicolas Tagliafico,Juan Foyth, Rodrigo De Paul,Leandro Paredes,Ale

Å skaffe seg den nyeste Saudi Arabia 2023/2004 Hjemme Landslagsdrakt Kortermet med trykk av lag er enkelt takket være tilgjengeligheten på nosportsonline.com.

Frequently Asked Questions (FAQs)

1.Hvordan kan jeg vaske Schalkes 04 drakt min?

Vask den separat eller sammen med lignende farger, og bruk et mildt vaskemiddel. Unngå bruk av tørketrommel og sterke kjemikalier.

2. Er det mulig å få navn og nummer trykt på kjøp min?

Ja, mange steder tilbyr muligheten til å få navn og nummer trykt på Schalkes 04 drakt din. Dette gir deg muligheten til å tilpasse drakten og gjøre den enda mer personlig.