Navigation
Product Code: SerbiaOM93UYer
Availability: 999
299.65 NOK

Available Options

Serbia VM 2022 Keeper Hjemmedrakt Barn Kortermet

Write a review

Note: HTML is not translated!

=

Vilkårene forventes å bli ferdigstilt neste uke, og City betaler £42m pluss ytterligere £3m i tillegg for 26-åringen som for øyeblikket er borte på ferie.

Sportsmail avslørte tidligere denne måneden at samtaler var forventet å finne sted etter Englands landskamper og forhandlingene akselererte de siste dagene etter at Phillips byttet agent.

mini Serbien VM 2022 Keeper Hjemmedrakt Barn Kortermet nettbutikk med trykk av spillere til salgs tilbud online butikk med trykk av spillere billig nettbutikk offisiell kjøp til lag

Husk å sjekke størrelsesinformasjonen og produktbeskrivelsene nøye for å sikre at du får riktig størrelse og produkt.

Imidlertid forhandles det nå frem en egen avtale på £5 millioner for høyt rangerte 18 år gamle midtbanespiller Darko Gyabi for å flytte fra City til Elland Road. Han vil signere en fireårskontrakt, i påvente av medisinsk behandling neste uke.

Phillips har to år igjen av kontrakten sin i Leeds og hadde i løpet av forrige sesong indikert at han var glad for å bli utover det, men samtaler om en ny avtale kom ikke.

hvor kan jeg Serbien VM 2022 Keeper Hjemmedrakt Barn Kortermet

Du kan gå til nettsiden Nosportsonline.com for å få mer informasjon om fotballdrakter.

Serbien VM 2022 Keeper Hjemmedrakt Barn Kortermet

Serbien VM 2022 Keeper Hjemmedrakt Barn Kortermet, Serbia Keeper Hjemmedrakt Marko Dmitrovic,Predrag Rajkovic,Vanja Milinkovic-Savic Barn

Å skaffe seg den nyeste Serbien VM 2022 Keeper Hjemmedrakt Barn Kortermet til lag er enkelt takket være tilgjengeligheten på nosportsonline.com.

Frequently Asked Questions (FAQs)

1.Hvordan kan jeg vaske Schalkes 04 drakt min?

Vask den separat eller sammen med lignende farger, og bruk et mildt vaskemiddel. Unngå bruk av tørketrommel og sterke kjemikalier.

2. Er det mulig å få navn og nummer trykt på med trykk av lag min?

Ja, mange steder tilbyr muligheten til å få navn og nummer trykt på Schalkes 04 drakt din. Dette gir deg muligheten til å tilpasse drakten og gjøre den enda mer personlig.