Navigation
Product Code: Spania3EUHRDer
Availability: 999
299.65 NOK

Available Options

Spania VM 2022 Keeper Bortedrakt Barn Kortermet

Write a review

Note: HTML is not translated!

=

Atletico Madrids Matheus Cunha dukket opp som et mål på mandag. Men nå kan Thurams navn legges til listen.

Thuram har hatt en knallstart på den nye sesongen. Han scoret et hat-trick i 9-1-seieren i den tyske cupen over SV Oberachern og har nettet i begge lagets Bundesliga-kamper.

pris Spanien VM 2022 Keeper Bortedrakt Barn Kortermet til lag til salgs nettbutikk offisiell tilbud med trykk av spillere billig online butikk kjøp

Besøk nettsiden vår for å få mer informasjon.

Thuram, sønn av den tidligere franske forsvarsspilleren Lilian, kom til Mönchengladbach fra Guingamp i 2019. Han har ikke alltid vært en vanlig starter, men bommet en del av forrige sesong på grunn av skade.

Den siste av hans fire landskamper for Frankrike kom i 2021, og han har ennå ikke scoret for landet sitt. Men han fylte bare 25 år tidligere denne måneden, så han har ennå ikke nådd toppen av karrieren.

Spanien VM 2022 Keeper Bortedrakt Barn Kortermet

Spanien VM 2022 Keeper Bortedrakt Barn Kortermet, Spania Keeper Bortedrakt Keylor Navas,Esteban Alvarado,Patrick Sequeira Barn

Å skaffe seg den nyeste Spanien VM 2022 Keeper Bortedrakt Barn Kortermet nettbutikk er enkelt takket være tilgjengeligheten på nosportsonline.com.

Frequently Asked Questions (FAQs)

1.Hvordan kan jeg vaske Schalkes 04 drakt min?

Vask den separat eller sammen med lignende farger, og bruk et mildt vaskemiddel. Unngå bruk av tørketrommel og sterke kjemikalier.

2. Er det mulig å få navn og nummer trykt på online butikk min?

Ja, mange steder tilbyr muligheten til å få navn og nummer trykt på Schalkes 04 drakt din. Dette gir deg muligheten til å tilpasse drakten og gjøre den enda mer personlig.