Navigation
Product Code: SveitsISJH56er
Availability: 999
316.65 NOK

Available Options

Sveits VM 2022 Keeper Bortedrakt Barn Langermet

Write a review

Note: HTML is not translated!

=

Den 19 år gamle vingen kom til Bournemouth i sommer for å gjøre overgangen permanent, men mangel på spilletid under Scott Parker har tvunget City til å tenke nytt.

Bournemouths lån kom med en kjøpsopsjon på slutten av sesongen for innledende £12 millioner og en ekstra £3m i tillegg, og separat en forpliktelse til å kjøpe for £9m økende til £12m med tillegg hvis de vant opprykk til Premier League.

Schweiz VM 2022 Keeper Bortedrakt Barn Langermet med trykk av lag online butikk billig til salgs offisiell tilbud med trykk av spillere til lag med trykk

Du kan kjøpe en Schweiz VM 2022 Keeper Bortedrakt Barn Langermet med trykk fra nettbutikker som tilbyr tilpassede fotballtrøyer.

City har hatt et rolig overgangsvindu i januar uten innkomster så langt. Men de forventes å fullføre signeringen av River Plate-spissen Julian Alvarez før mandagens deadline.

Det var en stor avgang tidligere i måneden etter at Ferran Torres flyttet til Barcelona for 49,5 millioner pund.

Schweiz VM 2022 Keeper Bortedrakt Barn Langermet

Schweiz VM 2022 Keeper Bortedrakt Barn Langermet, Sveits Keeper Bortedrakt Gregor Kobel,Yann Sommer,Jonas Omlin,Philipp Kohn Barn Langermet

Å skaffe seg den nyeste Schweiz VM 2022 Keeper Bortedrakt Barn Langermet med trykk av spillere er enkelt takket være tilgjengeligheten på nosportsonline.com.

Frequently Asked Questions (FAQs)

1.Hvordan kan jeg vaske Schalkes 04 drakt min?

Vask den separat eller sammen med lignende farger, og bruk et mildt vaskemiddel. Unngå bruk av tørketrommel og sterke kjemikalier.

2. Er det mulig å få navn og nummer trykt på med nummer min?

Ja, mange steder tilbyr muligheten til å få navn og nummer trykt på Schalkes 04 drakt din. Dette gir deg muligheten til å tilpasse drakten og gjøre den enda mer personlig.